Contact opnemen
Home Blog 5 tips om je huis sneller te verkopen

5 tips om je huis sneller te verkopen

Image

Wij snappen dat je jouw huis zo snel mogelijk wil verkopen. Er zijn een aantal dingen die je van te voren al kunt regelen zodat het verkopen nog sneller gaat. Door een aantal simpele trucjes door te voeren zorg je er bijvoorbeeld voor dat je huis sneller opvalt. We zetten ze hieronder voor je op een rij:

 • Maak goede foto’s van de woning

Goede foto's zorgen ervoor dat je woning er representatief en aantrekkelijk uitziet. Lees in dit blogartikel vijf tips voor het maken van goede foto's van je huis.

Wil je het fotograferen liever uitbesteden aan een professionele fotograaf? Dat kan natuurlijk ook. Let er in beide gevallen op dat op de foto’s goed te zien moet zijn hoe de ruimtes er in de woning uit zien, hoe het is ingedeeld en hoe het er van buitenaf uit ziet.

 • Creëer extra sfeer in huis

Een overvolle woning met persoonlijke items is niet aantrekkelijk voor de potentiële koper, maar een lege woning ook niet. Zoek naar de gouden middenweg en zorg voor wat decoratie. Uiteraard is dit vaak smaak gebonden, maar kijk naar de huidige trends en speel daarop in. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van kussens op je bank of bed die matchen met je huidige interieur.

 • Maak het huis grondig schoon

Naast het opruimen van je woning is het belangrijk dat je de woning ook goed schoonmaakt. Maak de plekken schoon die je normaal altijd vergeet. Dit zorgt voor een frisse uitstraling en dit zal de potentiële koper zeker opmerken.

 • Zorg voor de juiste papieren

Een huis kopen of verkopen is een heel regelwerk. Er komen veel verschillende documenten bij kijken. Zorg ervoor dat je bij de verkoop alle benodigde documenten al hebt geregeld. Dit voorkomt een hoop wachten.

 • Verkoop uw huis binnen een week

Wanneer bovenstaande tips toch niet voor je werken of dit een te lange tijd in beslag zal nemen is het ook mogelijk om je huis via koopmijnhuis.nl te verkopen. Wij kopen graag je huis op. Binnen een week geregeld. En dit kost je niks.

Door je postcode in te vullen via onze website kan je direct zien wat wij bieden. Ben je akkoord? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op en maken we daarna een afspraak om de woning nog even te bezichtigen. Daarna is het een kwestie van de papieren regelen en het definitief maken met de overdracht van de woning.

Wil je meer weten over Koopmijnhuis.nl? Dat kan! Lees onze veelgestelde vragen op de website, bel ons op 010 785 58 67 of mail ons naar info@koopmijnhuis.nl

Mijn huis verkopen

Snel verkocht, zonder gedoe.

 • Huis verkocht nu nog gaan verhuizen..

  K.p.D.
 • Heel blij met de service van koopmijnhuis, postcode ingevuld op de site en zo een bod ontvangen waar ik akkoord mee ging. Was een nette prijs. Hierna al snel persoonlijk contact gehad en de verkoop was zo geregeld. Nu op naar de verhuizing!

  A.Z.Z.
 • Ik wilde snel van mijn huis af door omstandigheden. Zag geen mogelijkheid lang te wachten op verkoop via een makelaar. Daarom koopmijnhuis ingeschakeld. Fijne partij.

  JanenJenny de Leer