Contact opnemen
Home Mijn huis verkopen

Huis verkopen via een makelaar

Wanneer mensen hun huis willen verkopen gaan ze vaak direct naar een makelaar. Een makelaar zal proberen een zo hoog mogelijke prijs te krijgen voor je woning. Ook hebben zij veel kennis van de regio. Je huis in de verkoop zetten bij een makelaar kost echter veel tijd. Het duurt vaak erg lang voordat er een geschikte koper is gevonden voor je huis. Daarnaast moet je veel zelf regelen, geeft het veel onzekerheid én betaal je een groot bedrag voor courtage- en promotiekosten.

Huis verkopen via Koopmijnhuis.nl

Je huis verkopen aan Koopmijnhuis.nl betekent dat je direct je woning verkoopt, zonder gedoe. Wij zijn zelf de koper van je huis, waardoor je niet lang hoeft te wachten totdat er eindelijk een goede koper is gevonden. Verkopen aan Koopmijnhuis.nl geeft je zekerheid en je hebt nergens omkijken naar. Wij zetten het aankoopproces ingang en regelen alle zaken die daarbij komen kijken. Daarnaast betaal je geen courtage of andere makelaarskosten. De verkoop is binnen een paar dagen geregeld, zodat je snel het geld ontvangt.

Ik wil mijn huis verkopen aan Koopmijnhuis.nl

Tips voor de verkoop van je huis

Wij snappen dat je jouw huis zo snel mogelijk wilt verkopen. Er zijn een aantal dingen die je van te voren al kunt regelen zodat het verkopen nog sneller gaat. Zo zijn goede, lichte foto’s essentieel. Ook is het belangrijk dat je huis schoon is en dat je beschikt over de juiste documenten.

Bekijk alle tips
Tips_voor_de_verkoop_van_je_huis