Contact opnemen
Home Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Voor de verkoop

 • In welke regio’s kopen jullie huizen?

  Koopmijnhuis.nl is actief in heel Nederland. Wij staan open voor het aanbod van alle soorten woningen en appartementen.

 • Is de prijsindicatie op de website het definitieve bod op mijn huis?

  Nee, dit is slechts een prijsindicatie. Het is belangrijk om een afspraak in te plannen met onze vastgoedadviseur. Hij of zij komt bij jou langs om de woning te bekijken. Op basis van dit bezoek in combinatie met bestaande informatie brengt de vastgoedadviseur binnen drie werkdagen het definitieve bod uit.

 • Hoe wordt de prijs voor mijn huis opgesteld?

  De vastgoed specialisten van Koopmijnhuis.nl doen grondig onderzoek naar de actuele marktwaarde van jouw woning. Op basis van referenties, zoals woningen die te koop staan en onlangs zijn verkocht, wordt er een marktconforme prijs vastgesteld (zoals dat ook bij een makelaar wordt gedaan.) Op basis hiervan wordt samen met jou als verkoper besproken wat een goede verkoopprijs is voor jouw woning.

 • Kan ik mijn huis aan Koopmijnhuis.nl verkopen als het al te koop staat bij een makelaar?

  Dit is uiteraard mogelijk. Indien de woning al wordt aangeboden via een makelaarskantoor, zullen wij vanzelfsprekend contact opnemen met jouw makelaar om het verdere proces gezamenlijk af te handelen.

Tijdens de verkoop

Na de verkoop

 • Moet ik na de verkoop direct mijn huis uit?

  Nee, als je jouw woning verkoopt aan Koopmijnhuis.nl, zullen wij ons volledig aanpassen naar jouw wens als verkoper. Het is mogelijk om de woning binnen een paar weken over te dragen bij de notaris, maar als je nog iets langer de tijd nodig hebt is dit uiteraard ook geen enkel probleem.

 • Heb ik nog bedenktijd na het tekenen van de koopakte?

  Na het tekenen van de koopovereenkomst is de verkoop definitief. Uiteraard gaan we met jou om tafel om voor beide partijen tot een goede deal te komen. We zetten pas een handtekening als jij helemaal tevreden bent.