Contact opnemen

Ervaring van anderen

Huis verkocht nu nog gaan verhuizen..

K.p.D.

Heel blij met de service van koopmijnhuis, postcode ingevuld op de site en zo een bod ontvangen waar ik akkoord mee ging. Was een nette prijs. Hierna al snel persoonlijk contact gehad en de verkoop was zo geregeld. Nu op naar de verhuizing!

A.Z.Z.

Ik wilde snel van mijn huis af door omstandigheden. Zag geen mogelijkheid lang te wachten op verkoop via een makelaar. Daarom koopmijnhuis ingeschakeld. Fijne partij.

JanenJenny de Leer

Relatie over en dus gedwongen verkoop. Hadden geen zin in gezeur dus aan deze partij verkocht. Snelle service, dus top.

R.

Na het zien van de website was ik toch benieuwd hoeveel mijn huis op zou brengen hier. Ik had nooit verwacht nog zo’n hoog bod te ontvangen. Daarom ben ik direct akkoord gegaan en was mijn huis zo verkocht.

AvV

Helaas zat de familie na het overlijden van ons moeder nog met het huis en de hypotheek. We wilden snel van het huis af, omdat we ons wilde focussen op onze familie en niet op alle zorgen die daarbij kwamen kijken. Daarom hebben we ons huis verkocht via Koopmijnhuis. Gelukkig was dit zo geregeld en hebben we de periode naar omstandigheden fijn kunnen afsluiten.

Richard C.

Tevreden met de service.

Don K.

Vanwege ziekte gedwongen op zoek te gaan naar andere woning en te verhuizen. Omdat ik me geen dubbele kosten kon permitteren met koopmijnhuis in zee gegaan. Zo heb ik een goed bod gekregen en ben ik snel verhuisd. Fijne oplossing.

Henny

Vlot en eerlijk mijn huis verkocht voor een goede prijs.

Tim